TSO & BSO

TSO (Tussenschoolse opvang)

Onder leiding van een professionele beroepskracht, word(t)(en) uw kind(eren) tussen de middag opgevangen.

Hoe verloopt het overblijven:

De leerlingen van de onderbouw ( groep 1 t/m 4) verzamelen zich voor hun klaslokaal en worden opgehaald. De bovenbouw kinderen gaan zelfstandig naar de ruimte.
Onder begeleiding van een gediplomeerd pedagogisch medewerker van de Hasselbraam gaan de kinderen naar de TSO ruimte gaan voor de lunch.
Om 12.20 uur wordt het eten afgrond, zodat de kinderen voldoende tijd hebben om lekker binnen of buiten te spelen. Zo kunnen ze nog even ontspannen voor de les weer begint. Voor het spelen worden diverse materialen aan kinderen aangeboden zoals; lego, spelletjes, creatieve materialen maar ook buiten speelmaterialen.

Kennismaking en aan- en afmeldingen:

Wilt u graag een kennismakingsgesprek of informatie uitwisselen voor de TSO, dan kunt u bellen met de Hasselbraam in Eext. Telefoonnummer is: 0592-330853. U kunt ook een mail sturen. Emailadres: tsogasselte@hotmail.com
Contactpersoon voor de TSO in Gasselte is Sonja Hilgenga -van Dam.
U kunt zich uw kind (eren) aan en afmelden via de agenda voor de tussenschoolse opvang, die voor in de school bij het kopieerapparaat ligt. Wilt u graag iets bijzonders kwijt over uw kind, dan kunt u ook mailen naar het bovenstaande emailadres.

Inschrijfformulier:

Wilt u gebruik gaan maken van het overblijven, dan moet u uw kind(eren) inschrijven door middel van dit formulier: Inschrijfformulier TSO Gasselte . U ontvangt wanneer u zich aanmeldt ook een overzicht van de regels voor de omgang met elkaar tijdens de TSO.

U deze opsturen naar:

Kinderopvang de Hasselbraam
’t Witzand 4
9463 PA Eext

BSO (Buitenschoolse opvang)

Sinds januari 2014 beschikt de Hasselbraam over een mooie opvangruimte in het dorpshuis, die naast de school is gelegen. In deze ruimte word(t)en uw kind(eren) door professioneel personeel opgevangen.
Voor informatie over de andere opvangmogelijkheden dient u contact op te nemen met de Hasselbraam.